Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Prezentele condiţii generale de utilizare a site-ului www.agendarutiera.ro sunt emise de Autoritatea Rutieră Română, prin Secretariatul Consiliului Interministerial pentru Siguranţa Rutieră şi Fundaţia Dori Slosberg România, în calitate de parteneri şi promotori ai proiectului.

Toate referinţele precum "noi"  reprezintă referinţe la cei doi parteneri.

Capitolul I. Condiţii generale şi utilizarea website-ului

1.1 Accesul şi utilizarea site-ului www.agendarutieră.ro  sunt supuse condiţiilor şi termenilor de utilizare mai jos detaliate şi în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Accesând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de mai jos.

1.2. Website-ul www.agendarutieră.ro  

Termenii si condiţiile detaliate aici se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informaţii pe website-ul www.agendarutieră.ro  (în continuare denumit "Site-ul").
Site-ul poate găzdui legături către alte website-uri, care nu sunt proprietatea celor doi promotori. Partenerii nu îşi asuma responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii de utilizare ai oricărui alt website.

1.3. Folosirea Site-ului

Accesul pe acest Site se face gratuit. Site-ul este destinat să ofere o platforma interactiva de comunicare şi promovare a activităţilor şi proiectelor de educaţie rutieră. Platforma constă în punerea la dispoziţia tuturor celor ce derulează astfel de acţiuni şi proiecte aplicaţia calendarul evenimentelor de siguranţă rutieră (prin click pe butonul "Adaugă eveniment" din partea superioara a site-ului) şi, de asemenea, să pună la dispoziţie informaţii şi resurse privind siguranţa şi educaţia rutieră la nivel internaţional şi naţional.

Site-ul este construit în scopul de a ajuta utilizatorii să găsească şi să posteze cât mai uşor, structurat şi rapid, informaţiile necesare.

Pentru ca permisiunea de utilizare a acestui website sa fie garantată, trebuie respectaţi următorii termeni de utilizare:

  • Site-ul se va utiliza doar in interes civic, educaţional si non-comercial;
  • Nu se vor copia alte informaţii (text, poze, video, sau orice alt material) fără a notifica în prealabil în scris administratorul Site-ului şi fără a se face referire la sursa de provenienţă a informaţiilor;
  • Nu veţi modifica sau degrada nici o parte din acest website.
  • Nu veţi publica pe acest Site informaţii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze etc ).
  • Vă puteţi exprima în scris opinia privind proiectul www.agendarutieră.ro  la capitolul "Contact".
  • Veţi respecta termenii şi condiţiile impuse de acest Site.

Pentru a avea acces la anumite pagini şi/sau elemente ale acestui Site, nu trebuie sa va creaţi un cont. Dumneavoastră sunteţi singurul răspunzător de corectitudinea şi acurateţea informaţiilor trimise. Partenerii nu-şi asumă răspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvată a  platformei.

În calitate de utilizator, veţi trimite informaţiile pe pagina interactivă prin apăsarea butonului “Adaugă eveniment”. Informaţiile vor intra în interfaţa platformei pentru a fi verificate de către administrator (greşeli de scriere, informaţii contradictorii, etc ). În cazul în care informaţiile sunt eronate sau prezintă discordanţe majore, administratorul site-ului va contacta utilizatorul în vederea remedierii acestei situaţii. Durata de prelucrare a informaţiilor (de la primire până la publicare) poate varia între 12 şi 24 de h.

În calitate de utilizator, sunteţi de acord să nu folosiţi nici un program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a Site-ului, în vederea spamming-ului , flood-ului , furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest website.

Capitolul II. RASPUNDEREA PARTENERILOR

2.1. În cazul în care nu sunteţi mulţumit cu privire la o parte a Site-ului, singura dumneavoastră opţiune va fi să nu mai utilizaţi Site-ul. Partenerii nu reprezintă sau nu garantează ca Site-ul nu se va confrunta cu pierderi, corupţie, atacuri, viruşi, interferenţe, hack-uire  sau alte intruziuni privind siguranţa, iar Partenerii declină orice răspundere cu privire la acestea. Sunteţi responsabili pentru susţinerea propriului dumneavoastră sistem, iar dacă întrebuinţarea de către dumneavoastră a materialului de pe Site are ca urmare service, repararea sau corectarea echipamentelor, a programelor de calculator sau a datelor, veţi suporta toate costurile pentru acestea.
 
Deşi Partenerii încearcă să se asigure că informaţiile de pe Site sunt corecte, nu garantează exactitatea şi caracterul complet al acestora. Partenerii pot modifica informaţiile de pe Site în orice moment şi fără notificare.

2.2. Partenerii nu sunt răspunzători pentru daunele rezultate din greşeli sau erori de programare, dar îşi asuma rezolvarea lor în cel mai scurt timp. De asemenea, informaţiile care se dovedesc a fi incomplete vor fi remediate de către administratorul acestui website.

Nu garantăm că utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului va fi neîntreruptă sau lipsita de erori. Deşi ne străduim ca Site-ul să fie disponibil în mod normal 24 de ore pe zi, indisponibilitatea acestuia nu va putea fi imputata celor doi parteneri. Accesul la Site poate fi suspendat temporar şi fără notificare în cazul defectării, întreţinerii sau reparării sistemului sau din cauza unor calamităţi.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau a retrage dreptul de accesare a acestui site sau a conţinutului acestor pagini în orice moment, cu sau fără o notificare prealabila.

Capitolul III. Proprietate intelectuală

3.1. Conţinutul Site-ului vă este oferit gratuit, cu scop informaţional. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit fără a notifica cei doi parteneri. Sunteţi de acord să nu folosiţi, copiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial. Cei doi parteneri îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

Sunteţi conştient şi de acord că postând informaţii pe acest website, acordaţi către Parteneri drepturile de autor asupra informaţiilor/materialului postat, inclusiv utilizarea, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate din acestea (un exemplu în acest sens poate fi: utilizarea informaţiilor despre dumneavoastră şi a pozelor dumneavoastră pentru realizarea de materiale care să promoveze activităţile şi proiectele de siguranţă rutieră.

3.2. Tipul informaţiilor colectate

În general, veţi putea accesa aceste pagini ale website-ului fără a avea obligaţia de a ne furniza informaţii despre dvs. Există, totuşi, circumstanţe în care cerem informaţii despre dvs. Pentru a vă putea înscrie activităţi în calendarul de evenimente, aveţi obligativitatea de a completa informaţii personale, iar decizia vă aparţine în totalitate.
Informaţiile personale strânse sunt aşezate în câmpurile ce trebuie completate la anumite secţiuni din website, şi pot include informaţii cum ar fi numele, adresa de email şi numărul de telefon.
  
3.4. Siguranţa datelor cu caracter personal colectate

Depunem toate eforturile rezonabile în vederea protejării datelor dumneavoastră cu caracter personal şi pentru a le păstra în siguranţă şi protejate de accesul neautorizat, utilizarea, modificarea sau distrugerea ilegală.

Limităm accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal astfel încât numai angajaţii care au nevoie să acceseze datele dumneavoastră cu caracter personal în scopurile prevăzute în secţiunea 2 de mai sus vor avea acest acces.

3.5 Accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal

Puteţi să ne contactaţi pe email sau prin poştă, la adresa menţionată, dacă doriți să vizualizaţi, să modificaţi sau să actualizaţi datele cu caracter personal pe care le-am colectat de la dumneavoastră şi pe care le stocăm în server-ele noastre sau dacă doriți să fie șterse. 

3.6. Protecţia datelor personale

Orice persoana care vizitează Site-ul şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal Partenerilor îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru folosirea acestora. În conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneţi de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiţiei.

Capitolul IV. Generale

4.1. Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştinţă şi sunteţi de acord cu termenii si condiţiile prezentate în această pagină.

4.2. Informaţii de contact

În cazul în care aveţi întrebări sau solicitări cu privire la prezenta notă sau la oricare alt aspect referitor la datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactaţi la următoarea adresa de email: contact@agendarutiera.ro.

Suntem pe Facebook